Aku rapopo

Sanadyan rambutku orak iso dimodel macem-macem, mung iso digelung lan dikonde. Aku rapopo.

Sanadyan aku orak iso nganggo klambi model uptodate, nanging kudu nganggo klambi dhowo sing mlepet awak. Aku rapopo.

Sanadyan aku orak iso nganggo rok mini,  nanging kudu nganggo jarik dowo ngantii sikil . Aku rapopo.

Sanadyan sikil lan kémpolku sing sexy orak iso kétok. Aku rapopo.

Sanadyan awakku kudu diblebet nganggo stagen nganti aku orak  iso ambegan. Aku rapopo.

Sanadyan lampahku dadhi kangélan nganti koyo rembetan lan kserimpet-srimpet. Aku rapopo.

Sanadyan wong liyo ngunékké aku ndeso margo orak ngikuti mode.  Aku rapopo.

Sing penting aku iso nguri-uri kebudayan Jowo ingkang ugi dadhos kautamaning wanito Jowo. Mugi-mugi aku kiat ngadepi kaanan iki.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s